Zijn Multi-Gyn producten schadelijk?

Je vagina is een kwetsbaar orgaan. Het is dan ook logisch dat veel vrouwen huiverig zijn om producten voor hun vagina te gebruiken. Er wordt ook vaak genoeg geroepen dat je vagina zelfreinigend is en dat het zelfs slecht is om producten te gebruiken om je vagina te verzorgen.

Dat is deels waar. Het is slecht om je vagina met zeep te wassen, want dit verstoort de pH waarde met mogelijk vervelende vaginale ongemakken als gevolg. En zelfreinigend klopt ook, maar soms heeft je vagina net even dat steuntje in de rug nodig om de vaginale flora op peil te houden. Of om vervelende ongemakken te behandelen.

Voorkomen en behandelen van vaginale ongemakken

Multi-Gyn is niet schadelijk. De producten van Multi-Gyn voorkomen en behandelen vaginale klachten zoals jeuk, irritatie, overmatige afscheiding, een vieze geur, branderigheid en pijn, op een natuurlijke manier.

Multi-Gyn biedt een oplossing voor vervelende aandoeningen zoals bijvoorbeeld Bacteriële Vaginose (BV), een vaginale schimmelinfectie (Candida) en vaginale droogheid zonder de vaginale flora te verstoren. Je kunt je klachten zelf aanpakken en nog beter: zelf klachten voorkomen.

Multi-Gyn bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is vrij van conserveermiddelen, hormonen en alcohol. Gebruik je medicatie? Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Je kunt Multi-Gyn producten gewoon gebruiken.

De producten zijn uitvoerig klinisch getest om te waarborgen dat ze effectief zijn en met een gerust gevoel gebruikt kunnen worden.