Voorkom vaginale klachten op vakantie, neem Multi-Gyn mee! - Multi-Gyn Nederland

Voorkom vaginale klachten op vakantie, neem Multi-Gyn mee!

Een vakantie naar een warm, zonnig oord is een heerlijk vooruitzicht. Luieren aan het strand of bij het zwembad. Met een lekkere cocktail én zonder een vuiltje aan de lucht. Zalig! Tijdens een lange reis is het fijn om jezelf even op te frissen. Vergeet hierbij ook je vagina niet!

Daarnaast zit je op vakantie natuurlijk niet te wachten op vaginale klachten, zoals nare geurtjes en jeuk. Dit zijn de Multi-Gyn producten die je ook op vakantie niet mag missen!

Opfrissen tijdens de reis of op vakantie

Snel even opfrissen tijdens de reis kan een hele opgave zijn. De toiletten in het vliegtuig zijn erg smal en niet alle producten mogen mee in de handbagage. Snel een fris gevoel en zelfs een verzachting van klachten als jeuk en irritatie krijg je met Multi-Gyn IntiSkin.

Deze kan je eenvoudig meenemen in je handbagage. (niet vergeten om deze in de speciale 1 liter zakjes te doen!) De spray kan je in elk gewenste positie gebruiken. Balanceren in het vliegtuigtoilet is hierdoor niet nodig.

Op vakantie vaginale klachten voorkomen!

Er is niks vervelender dan vaginale klachten op vakantie. Niet alleen is het erg ongemakkelijk, je wilt natuurlijk ook liever niet naar een arts in een vreemd land. Vaak ontstaan deze klachten door een verstoring van de natuurlijke vaginale balans.

Wil je geen last krijgen op reis? Neem dan Multi-Gyn ActiGel mee! Deze gel optimaliseert de vaginale flora en voorkomt vervelende klachten zoals jeuk, inwendige irritatie, een onaangename geur en branderigheid